Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Kesäkurpitsapasta marinarakastikkeella kahdelle


Raakaruokaresepti herkullista kesäkurpitsapastaa varten. Miellyttävän makuinen kesäkurpitsasta valmistettu raakaruokapasta on kohtuullisen helppo tehdä, eikä sen tekeminen vie paljon aikaa. Ruokaa ei lämmitetä lainkaan, joten se sisältää kaikki eri raaka-aineiden sisältämät terveelliset ravintoaneet. Elimistöä kuona-aineista puhdistava kesäkurpitsa edesauttaa ruoan sulamista elimistössä ja suojaa suoliston limakalvoja.

TEE kastike laittamalla kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen.

SEKOITA tasaiseksi.

MAISTA ja muokkaa makua tarvittaessa.

TEE kesäkurpitsasta pasta vihanneskuorijalla tai spiraalikuorijalla.

ANNOSTELE ja koristele yrteillä, oliivinpaloilla ja ravintohiivalla.

  • 1–2 kesäkurpitsaa
  • 4 aurinkokuivattuja liotettuja tomaatteja (Punnitse ja Säästä)
  • 1 tomaatti
  • 1–2 valkosipulinkynsi tai 1 tl kuivattua valkosipulia (SantaMaria)
  • 1 rkl oreganoa (SantaMaria)
  • 1/2 punttibasilikaa tai käytä oman maun mukaan (Järvikylän Yrtti)
  • 1 tl mustapippuria tai käytä oman maun mukaan (SantaMaria)
  • 1/2 punasipuli (Vörlön Vihannes)
  • 1-1½ tuoretta sitruunanmehua
  • 2 pehmeää taatelia, joista on poistettu kivi (Punnitse ja Säästä)
  • ½-1 tl merisuolaa tai käytä oman maun mukaan
  • 2 rkl neitsyt oliiviöljyä (Olivado)
  • + päälle oliiveja, yrttejä ja halutessasi myös ravintohiivaa

 

Herkullinen kesäkurpitsapasta marinarakastikkeella