Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

    Return to Previous Page

    Raakaa ja makeaa -kirja

    Saatavuus: Varastossa

    Normaali hinta: 32,00 €

    Erikoishinta: 25,60 €

    Yksityiskohdat

    Karita Tykän raakajälkiruokakirja edullisesti

    Ihmiselle joka haluaa kummatkin: herkuttelun ja kehon hyvinvoinnin.

    Malli, yrittäjä, juontaja, äiti ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Karita Tykkä on koonnut yhdessä toimittaja Sanna Ala-Seppälän sekä jo 20 vuotta ruokaa kuvanneen Ulla-Maija Lähteenmäen kanssa yksiin kansiin herkullisimmat raakajälkiruokareseptinsä. Kirjasta löytyy helppoja ravintorikkaita herkkuja raakailuun vasta tutustuville, terveydestään kiinnostuneille kuin myös innostusta ja apua raakaruokaa jo syöville. Yksiin kansiin on koottu yhteensä yli 50 aitoja makuja sisältävää reseptiä, kuten appelsiinikeksejä välipaloiksi ja taatelisuklaata arjen hemmotteluhetkiin, joiden kautta on helppo lähteä tutustumaan kehoa energisoivien ja hellivien raakaherkkujen maailmaan.

    Raakajälkiruoan valmistuksessa luonnon rikkaat ravintoaineet säilyvät herkuissa. Jäätelöt, mousset, konvehdit ja leivokset syntyvät ravinteikkaista raaka-aineista ja hellivät kehoa ja mieltä. Raakaravinto mm. salaattien ja hedelmien muodossa on ollut osana Karitan elämää aina, ja nyt noin viiden vuoden ajan myös muut raakaruoat ja -suklaat ovat tulleet osaksi hänen arkea ja juhlaa. ”Mieli on tyynempi, keho tuntuu keveältä ja joustavalta ja ruoka sulaa hyvin. Keho tuntuu myös puhtaammalta ja iho on hehkeämpi”, Karita kertoo raakaravinnon positiivisista vaikutuksista kehon ja mielen hyvinvointiin. Karita jatkaa kertoen syövänsä rennosti sekaisin raakaravintoa ja kypsennettyä ruokaa rajoittamatta itseltään mitään mikä tuntuu kehossa hyvältä. Ruoassa hänelle tärkeää on puhdas, laadukas, prosessoimaton ja ravintorikasta ruoka: ei eineksiä, karkkeja tai valmisruokia.

    ”Tunnustellen kehoa ja mitä se milloinkin kaipaa. Siltä pohjalta suunnittelen ruokavaliotani.”, Karita kertoo myös vuodenaikojen vaikuttavan vahvasti ruokavalioonsa, ”esimerkiksi kesällä keho kaipaa enemmän nestepitoisia, raakoja ruokia kun taas talvella lämpöä sekä mausteita ja runsautta.”

    Raakaa ja makeaa -kirjan reseptejä tehdessä Karita oppi koko ajan uutta. ”Matkan varrella olen oppinut myös sen, että raaka-aineissa on valtavia eroja vaikuttaen makuun ja koostumukseen. Ehkä perinteistä ruoanlaittoa enemmän juuri siksi ettei raaka-aineita kypsennetä. Tämänkin kirjan herkkuja valmistettaessa saa siis maistella, fiilistellä ja muokata makuja kukin mieltymyksensä mukaan. Erilaisia työvälineitä, tekniikoita ja makuja löytyy koko ajan. Ja epäonnistumista ei ole, vain oppimista.” – päättää Karita Tykkä.

    Osta Raakaa ja Makeaa -kirja Karitan Tykän signeerauksella

    • Edullinen raakaruokakirja
    • Herkullisia raakajälkiruokia
    • 144 sivua
    • Tekijät: Karita Tykkä, Sanna Ala-Seppälä ja Ulla-Maija Lähteenmäki
    • Kustantaja: Tammi

    Lisätiedot

    Tuotekoodi 9789513176822
    Nettopaino 0.620 kg
    Valmistusmaa Suomi
    Kategoria KIRJAT

    Raakaa ja makeaa -kirja

    • Hinta: 25,60 € - Varastossa