Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

    Porkkanakeitto


    Resepti kermaisen porkkanakeiton tekemiseen. Tämä ihanan pehmeän makuinen porkkanoista valmistettu keitto on nopea valmistaa.

    KUORI ja pilko raaka-aineet. 


    LAITA kaikki raaka-aineet ja mausteet tehosekoittimeen (Omega) ja sekoita tasaiseksi.

    TARKISTA maku ja koostumus.


    SEKOITA kunnes koostumus on kermaisen tasainen.

    
ANNOSTELE lautasille ja viimeistele tuoreella rakuunalla, kookosmaidolla ja tilkalla avokadoöljyä.

    • 1 punasipuli (Vörlön vihannes)
    • 3 porkkanaa paloiteltuna (Vörlön vihannes)
    • Pieni kourallinen cashewpähkinöitä. Liota vähintään 1 tunti (Punnitse ja Säästä) 

    • TAI 2 dl kookoskermaa (SantaMaria)
    • 
Pieni valkosipulinkynsi. Kuori ja paloittele)
    • 1 rkl tyrnijauhetta (Biokia) 

    • (2 dl vettä jos käytät pähkinöitä)

    • Ripaus laadukasta suolaa

    • 1 rkl neitsyt oliiviöljyä (Olivado)

    • ½ tl currya (SantaMaria)
    • 
½ juustokuminaa (SantaMaria)
    • 
½ tl cayennepippuria
 (SantaMaria)
    • Suolaa

    • 2 tl omenaviinietikkaa
    • Tuoretta rakuunaa tai muita yrttejä koristeeksi (Järvikylän Yrtti)
    • Loraus neitsytoliiviöljyä tai avokadoöljyä annosten päälle (Olivado)