Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

     

    REKISTERISELOSTE
    Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

    REKISTERINPITÄJÄ
    SuperLemon
    PL 23
    02321 Espoo
    Finland

    REKISTERIASIOITA KOSKEVAT ASIAT
    info(at)eas.fi

    REKISTERIN NIMI
    SuperLemon.fi asiakasrekisteri

    REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
    Henkilö on rekisteröitynyt SuperLemon.fi-asiakkaaksi tai tehnyt ostoksen SuperLemon.fi:stä.

    REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
    Rekisterin käyttötarkoitus on SuperLemon.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää SuperLemon.fi:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

    Rekisterin tietoja voidaan käyttää SuperLemon.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. SuperLemon.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan SuperLemon.fi:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

    SuperLemon.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esimerkiksi postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä SuperLemon.fi:n asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa info(at)eas.fi.

    REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
    • Henkilön etu- ja sukunimi
    • Sähköpostiosoite
    • Postiosoite
    • Puhelinnumero
    • Tiedot käsitellyistä tilauksista
    • Tilausten kuljetuksen seurantatiedot

    TIETOJEN LUOVUTUS
    Tietoja ei luovuteta SuperLemon.fi:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole SuperLemon.fi:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
    Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään asiakkaan pyynnöstä.

    REKISTERIN SUOJAUS
    Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää SuperLemon.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Asiakastiedot ovat tallennettuna SuperLemon.fi:n ylläpitämään tilaustietokantaan, joka sijaitsee ammattimaisesti ylläpidetyillä palvelimilla lukitussa tilassa.