Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

    • Fresh lime cake bites with smooth vanilla twist

      Limettikakun pala haarukan päässä

      Sitrushedelmäperheen kaikki jäsenet kuuluvat tavalla tai toisella päiviini. Ne piristävät raikkailla väreillään ja mauillaan joka kerta. Käytän niitä niin suolaisissa kuin makeissakin ruoissa ja juomissa. Esimerkiksi vihermehuissa ja smoothieissa ne taittavat hyvin pois lehtivihreiden, joskus karvaankin maun. Tällä kertaa tein teille kuitenkin raakaa ja makeaa. Limettikakkupaloja joissa on mukana pehmeää ja kermaista vaniljakreemiä. Mukana on myös muita ravintosankareita, kuten avokadoja, kotimaista hunajaa, kookosöljyä ja ripaus spirulinaa. Pohja muodostuu manteleista, kookosrouheesta ja sen makeus taateleista.

      Limettikakku vaniljakreemillä

      Kakku jota voit nauttia hyvillä mielin aamupalalla, välipalana tai illalla... Kuulostaa hyvälle, eikö? Tämä kakku hellii niin kehoa kuin mieltäkin. Voit tehdä kakkuun vaniljakreemillä mieleisiäsi koristeita tai vain tehdä siitä tasaisen kerroksen. Molemissa tapauksissa maku on mahtava. Raikas ja pirteän pehmeä limetti kohtaa kakussa vaalean viettelijän, kermaisen vaniljan.  Raikkaus ja makeus samassa makupalassa. Pohjan pehmeän neutraali maku ja rakenne tuovat kakun mukavaa suutuntumaa. Pohjan voit tehdä melkein mistä tahansa pähkinöistä. Mutta suosittelen kuitenkin manteleita, parapähkinöitä tai niiden sekoitusta.

      Limettikakun raaka-aineet, havaijin spirulina ja avokado

      Kakussa spirulinaa? Kyllä, halusin korostaa vihreää, elämänvoiman väriä. Samalla sain kakkuun lisää ravinteita sekä makua. Spirulinan ei ole kuitenkaan tarkoitus maistua limen ja vanilja läpi, se on lähinnä tuomassa vain aavistuksen sävyä makuihin. Pääosassa on kuitenkin väri. Suosittelen käyttämään puhdasta, korkealaatuista spirulinaa ja jättämään kiinaversiot kauppojen hyllyille. Voit muokata spirulina-annoksen määrää oman mieltymyksesi mukaan. Laita ensin teelusikallinen, maista ja lisää, jos haluat syvemmän maun. Leväjauheet vaativat joskus myös tottumista. Itse olen jo vuosia käyttänyt sekä klorellaa että spirulinaa ja pidän molempien mausta. Vielä makuakin enemmän vaikutuksista, joita ne minulle tuovat. Ne tukevat elimistön puhdistumista ja sisältävät runsaasti proteiineja. Käytän päivittäin noin ruokalusikallisen molempia. Niitä voi helposti lisätä smoothieihin, keittoihin , salaatteihin tai niin kuin tänään, kakkuihin. Kokeile tätä ihanaa raikasta kakkua ja nauti sen tuomasta puhtaasta energiasta.

      Kaunista kesäpäivää kaikille,
      Karita
      Kaksi limettikakun palaa

      LIMETTILEIVOKSET VANILJAKREEMILLÄ

      Pohja:

      1 dl kookosrouhetta

      1 dl manteleita

      4 Medjool-taatelia (kivet poistettuna)

      1–2 tl raastettuna luomu limetin kuorta

      1 rkl Dr. Goerg kookosöljyä (http://superlemon.fi/dr-goerg-kylmapuristettu-neitsytkookosoljy-luomu-1000-ml.html)

      Ripaus merisuolaa (tarvittaessa tilkka vettä)

       

      Täyte:

      2–3 avokadoa

      1/2–3/4 dl vaahterasiirappia tai hunajaa

      3 rkl limetin mehua

      3 rkl SuperLemon Cacao Butter raakakaakaovoita (sulatettuna vesihauteessa) (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-butter-454-g.htm)

      1 rkl luomu limetin kuorta

      1-2 tl SuperLemon Hawaiian Spirulina -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-hawaiian-spirulina-400-g.html)

      2 tl Dr. Goerg kookosöljyä (http://superlemon.fi/dr-goerg-kylmapuristettu-neitsytkookosoljy-luomu-1000-ml.html)

       

      Vaniljakreemi:

      1 dl cashewpähkinöitä (liota vähintään tunti, huuhtele ja valuta)

      2 rkl SuperLemon Cacao Butter raakakaakaovoita (sulatettuna vesihauteessa) (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-butter-454-g.htm)

      1 rkl hunajaa

      2 tl vaniljauutetta

      1 rkl kookoskermaa

       

      SEKOITA kaikki pohjan ainekset monitoimikoneessa ja painele tiiviisti vuoan pohjalle. Siirrä vuoka pakastimeen siksi aikaa kun teet täytteen.

      TEE vaniljakreemi sekoittamalla kaikki sen raaka-aineet blenderissä täysin tasaiseksi ja kermaiseksi. Laita pursottimeen ja jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään täytteen teon ajaksi.

      SEKOITA sitten kaikki täytteen raaka-aineet blenderissä huolellisesti tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan pohjan päälle.

      PURSOTA vaniljkakreemiä jokaiseen vuokaan tai jos käytät kakkuvuokaa, pursota vaniljakreemiä täytteen sisään tasaisin välein.

      OTA tikku tai veitsi ja tee niin että saat kauniita kuvioita kakkuun/leivoksiin. Älä kuitenkaan sekoittele liikaa, jotta värit pysyvät erillään.

      PAKASTA yön yli ja ota sulamaan jääkaappiin noin puoli tuntia ennen tarjoilua. NAUTI.

      Kakku pehmenee lämpimässä kesäsäässä nopeasti, joten säilytä jäljelle jäänyt kakku/leivokset jääkaapissa.

       

      Limettileivokset vaniljakremillä

       

      Kaada täyte vuokiin ja tee jokaiseen sydän pursottamalla vaniljakreemiä leivoksen sisään.

      Laita leivokset pakastimeen pariksi tunniksi tai jääkaappiin.

    • Coffee truffles with a hint of coconut

      Raakakaakaosta ja pähkinöistä tehdyt kahvitryffelit

       

      Suklaata, kahvin pehmeää aromia, kookosen kermaisuutta sekä hunajan ja taatelin makeutta. Tästä makumaailmasta syntyvät herkulliset ja ihanan helpot sekä nopeat kahvitryffelit. Tein tämän reseptin pari vuotta sitten ja se päätyi myös Raakaa ja makeaa -kirjani sivuille. Blogissani pyrin jakamaan teille nopeita, selkeitä ja helppoja reseptejä, joita mahdollisimman monet voivat tehdä. Olen pyöritellyt näitä palleroita myös poikani kanssa ja tryffeleiden tekeminen onkin mukavaa yhteistä puuhaa niin lasten kuin ystävienkin kesken. Ei tarvita erikoisosaamista, teräviä veitsiä tai kuumia liesiä. Vain monitoimikone, lusikka ja kädet. Tosin sotkulta lasten kanssa ei voi koskaan välttyä, mutta sehän kuuluu asiaan ja on vain hauskaa.

       

      Kahvipapuja vaalealla taustalla

       

      Olen kauan pitänyt kahvista ja suklaasta. Kahvipavun tuoksu on ihana ja erityisesti suklaaseen yhdistettynä hemmottelee se kaikkia aisteja. Me suomalaiset olemme vankkoja kahvinystäviä ja nämä kahvitryffelit ovatkin olleet suosittuja joka kerta kun olen niitä jossain tarjonnut. Nuorin herkuttelija kahvitryffeleilleni on ollut 2,5 vuotta vanha ja vanhin 90-vuotias.
      Kahvijauheen määrää säätelemällä saat juuri niin hennon tai vahvan kahvin aromin herkkuihin kuin haluat. Vinkki: teen tryffelit usein kofeiinittomasta kahvista, jotta kofeiiniherkätkin voivat niitä nauttia. Toinen syy siihen on myös se, että voin nautia niitä illalla, eikä uni häiriinny. Voit hyvin tehdä tryffelit myös ilman kahvia, ne ne ovat herkullisia niinkin.

       

      Raakakaakaosta, taateleista ja pähkinöistä tehdyt kahvitryffelipallot lasipurkissa

       

      Kuun lopussa vietetään valmistujaisjuhlia ja tämä voisi olla yksi hyvä tarjottava kahvipöytään. Voit tehdä ne valmiksi etukäteen ja pakastaa. On sitten yksi homma vähemmän kiireisen juhlahetken lähestyessä. Jättämällä kahvin pois ja kuorruttamalla pallerot vaikkapa lucuma-jauheella tai raakakaakaojauheella, saat samasta taikinasta helposti toisen version tarjottavaksi. Yksinkertaista ja nopeaa.

      Kokeile näitä tryffeleitä. Toivottavasti pidät niistä yhtä paljon kuin minä.

      Herkullista viikonloppua kaikille,
      Karita

       

      KAHVITRYFFELIT

      2 dl pekaanipähkinöitä
      8–10 pientä taatelia, joko tuoretta tai pienessä vesimäärässä pehmennettyjä taateleita
      4–5 rkl SuperLemon raakakaakaojauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-powder-400-g.html)
      1/2 tl vaniljauutetta
      2–3 rkl hunajaa
      Ripaus laadukasta suolaa
      1/2–1 rkl jauhettua kahvia
      Kookosrouhetta kuorruukseen

       

      Valmistusohje

      ROUHI pekaanipähkinät monitoimikoneessa karkeaksi. LISÄÄ joukkoon taatelit ja sekoita. Jos massa näyttää liian kuivalta, lisää pieni tilkka vettä.
      LISÄÄ loput raaka-aineet kookosta lukuunottamatta ja sekoita massa tasaiseksi.
      PYÖRITTELE palloiksi ja kierittele kookosrouheessa.
      LAITA jääkaappiin hetkeksi ja anna maustua tai jos et malta, syö heti.

       

    • Sunrise surprise

      Chia-kookosvanukas proteiinilla ja tuoreilla marjoilla lasipurkissa

      Aamuni alkaa yleensä vihersmoothiella mutta välillä myös raakapuurolla tai chia-vanukkaalla. Ne tuovat mukavaa vaihtelua smoothien rinnalle ja valmistuvat vaivattomasti joko yön tai aamutoimien aikana. Chia-vanukasta voi nauttia jälkiruokana, välipalana tai ottaa evääksi mukaan. Makua voi muokata marjoja, maitoa tai mausteita vaihtelemalla. Tämänkertaisen chia-aamiaisen maku läpäisi myös pikkupoikani makutestin.

      Proteiinilla terästetty Chia-kookosvanukas

      Chia tarkoittaa Mayan-kielellä voimaa ja sitä nämä siemenet tuovatkin. Chia-siemenet sisältävät hyviä rasvoja ja jopa 25 % proteiinia. Pienen päivittäisannoksen vuoksi lisään vanukkaaseni välillä myös ruokalusikallisen tai kaksi proteiinijauhetta. Itse voi valita haluaako käyttää kasvikunnan riisiproteiinia vai eläinkunnan heraproteiini-isolaattia. Tällä kertaa käytin mansikan makuista Ion92 heraproteiinia, joka toi ihanaa makeutta mustaherukoiden happamuuden rinnalle. Marjoina voit käyttää mieleisiä marjoja, tuoreita tai pakastettuja. Itse käytin pakastettuja vadelmia ja mustaherukoita, jotka poimin viime kesänä. Voit käyttää pakastetut marjat kohmeisina tai antaa sulaa kokonaan, jolloin kokonaisuudesta tulee löysempää. Koostumusta voi säädellä helposti nesteen määrää muokkaamalla. Pehmeä kookosmaito taittaa ihanasti marjojen kirpeyttä ja kokonaisuudesta tulee täyteläinen sekä raikas.

      Proteiini-chia-kookosvanukkaan raaka-aineet eli luomulaatuinen riisiproteiini, laktoositon heraproteiini-isolaatti, kookospähkinä ja chia-siemeniä lasipurkissa

      Kuidunlähteenä pikku siemenet päihittävät monet kilpasisarensa. Lisäksi chia on hyvä vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähde. Se auttaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja suolistoa voimaan hyvin, puhdistamalla suolistoa. Suoliston terveydellä on ratkaiseva merkitys ravinnon imeytymisessä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Ennen sanottiin, olet mitä syöt. Nykyään sanonnan voisi tarkentaa; olet mitä syöt ja imeytät. Suoliston hyvinvointia ei kannata vähätellä. Tämä herkku, välipala, iltapala tai aamiainen, hellii suolistoasi ja auttaa sen optimaalista toimintaa. Chia-siemenet geeliytyvät nesteessä ja imevät itseensä jopa 12-kertaisen määrän vettä. Geeliytyminen tapahtuu 15 minuutissa, mutta itse teen geelin yleensä illalla ja nautin seuraavana päivänä. Geeli kannattaa tehdä lasipurkissa, jotta geeliin ei liukene minkäänlaisia maku- tai haitta-aineita.
      Kokeile ja nauti ravintorikkaasta aamun voimaherkusta! Voin luvata, että aamu lähtee aivan uudella tavalla käyntiin ja vatsasi kiittää.

      Proteiinivanukas chia-simenillä, kookoksella ja tuoreilla marjoilla lasipurkissa

      Mukavaa viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää kaikille mahtaville sekä rakkaille äideille!

      Halauksin,
      Karita

       

      Chia-kookosvanukas marjoilla

      2 rkl chia-siemeniä
      2,5 dl kookosmaitoa (lisää enemmän jos tulee liian paksua)
      1–2 rkl SuperLemon Brown Rice Protein -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-brown-rice-protein-400-g.html)
      TAI Evolution Ion92 Strawberry -jauhetta (http://superlemon.fi/evolution-ion92-strawberry-400-g.html)
      1 tl Bourbon-vaniljaa
      1/2 limen mehu
      2 dl marjoja esimerkiksi 1 dl vadelmia ja 1 dl mustaherukoita
      Makeuta tarvittaessa

      Valmistusohjeet:
      SEKOITA proteiinijauhe, limen mehu ja vanilja kookosmaitoon.
      LAITA Chia-siemenet kookosmaitoon ja sekoittele vähän aikaa, jotta siemenet eivät paakkuunnu. Anna geeliytyä 15 minuuttia tai kauemmin.
      ANNOSTELE kerroksittain marjoja ja chia-geeliä TAI sekoita marjat ja kookos-chiageeli keskenään.
      TARKISTA maku ja muokkaa tarvittaessa. Jos annos vaatii makeutta, voit lisätä vaikka tilkan kotimaista hunajaa.
      NAUTI.

       

    • Dragon fruit swirl cake

      Dragon fruit kierrekakku, jossa on käytetty kookosöljyä ja raakakaakaovoita

      Kevät on ihanaa aikaa. Luonto herää, ilma lämpenee ja kasvit heräävät uuteen loistoon. Viimeaikoina luonto onkin näyttänyt parastaan, hellien meitä väreillä, tuoksuilla ja lämpimillä auringonsäteillä. Tuntuu että kehokin herää hiljalleen talviuniltaan.
      Kevät on myös juhlien aikaa. Pääsiäinen meni jo, mutta seuraava juhla vappu, on jo nurkan takana. Ajattelin tarjota sinulle kevään juhlaan, kuplajuoman seuraksi, herkullisen pitahaya-hedelmästä tehdyn raakakakkureseptin. Kesän tullessa, voit hyvin vaihtaa dragon fruitin esimerkiksi mahtaviin kotimaisiin mansikoihin. Tähän kakkuun valitsin tuon kauniin, syvän punaisen ja antioksidanttirikkaan hedelmän.

      Dragon fruit -hedelmä eli pitahaya lähietäisyydeltä kuvattuna

      Kuivattua pitahaya-hedelmää löytyy vaaleana ja punaisena.  Jos käytät vaaleaa hedelmää ja haluat punaisen kastikkeen, voit laittaa joukkoon hiukan punajuurimehua. Kuulostaa ehkä oudolle makuyhdistelmälle, mutta punajuuri ei maistu lopputuotteessa, sillä määrä on pieni. Toinen vaihtoehto voisi olla kurkuma, jolloin saat kauniin keltaiset raidat ja kastikkeen.

      Herkullinen kakku, joka on tehty pitahaya-hedelmästä, raakakaakaovoista, pähkinöistä ja kookosöljystä

       

      Olen aiemmin tehnyt suklaata, jossa olen käyttänyt kuivattua dragon fruit -hedelmää. Sen upea väri ja maku tempaisivat minut mukaansa. Tällä kertaa päätin tehdä raakakakun, jossa käytän tätä kauniin punaista hedelmää. Tein kakun sisälle hedelmästä kastikeraitoja ja käytin kastiketta myös kakun päällä. Tämä kakku on lajitovereitaan terveellisempi. Pitahaya-hedelmässä on runsaasti C-, B1-, B3-, B12-vitamiineja ja kuituja sekä mineraaleja että hiukan siemenissä olevaa tyydyttymätöntä rasvaa. Ravinteiden lisäksi, kakku ei sisällä gluteenia, prosessoituja sokereita, munaa, maitoa tai soijaa, joten se sopii monelle herkkusuulle. Tämä kakku on täyttä tavaraa, joten pieni pala riittää. Tällä reseptillä saat kakusta noin 12–16 kakkupalaa. Toivon sinulle hauskaa kevään ja työväen juhlaa. Nautitaan uudesta energiasta ja ympäröivästä luonnosta, joka on taas herännyt kukoistamaan pitkän talven jälkeen.

      Iloista vappua kaikille!

      Karita

       

      DRAGON FRUIT KIERREKAKKU

      Pohja:
      2 dl macadamia-pähkinöitä
      1,5 dl kookosrouhetta
      2 tl Dr. Goergin kookosöljyä (http://superlemon.fi/dr-goerg-kylmapuristettu-neitsytkookosoljy-luomu-1000-ml.html)
      2–3 rkl kotimaista hunajaa
      1/2 tl Bourbon-vaniljaa
      ripaus suolaa

      Täyte:
      5 dl cashew-pähkinöitä (liota vähintään 1 h)
      1,5 dl macadamia-pähkinöitä (liota vähintään 1 h)
      2,5 dl kookosmaitoa
      1–2 rkl tuorepuristettua sitruunan mehua
      100 g SuperLemonin raakakaakaovoita (sulatettuna) (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-butter-454-g.htm)
      1 dl kotimaista hunajaa
      ripaus suolaa
      2 tl Bourbon-vaniljauutetta

      Kastike:
      (1 dl täytettä)
      n. 100 g kuivattua dragon fruit -hedelmää (pitahaya)
      3 Medjool-taatelia
      2 tl vaniljauutetta
      1–2 tl tuoretta sitruunan mehua

      Valmistusohjeet:

      ALOITA tekemällä pohja. Sekoita monitoimikonneessa kaikki pohjan raaka-aineet, kunnes massa on vielä rakeista, mutta hyvin sekoittunut.

      PAINELE taikina irtopohjaisen vuoan pohjalle.

      TEE seuraavaksi täyte. Huuhtele pähkinät ja valuta vesi.

      LAITA kaikki raaka-aineet blenderiin ja prosessoi kunnes koostumus on samettinen ja täysin tasainen.

      OTA 1 dl täytettä sivuun ja kaada loppu vuokaan pohjan päälle ja laita kakku viileään.

      LAITA 1 dl jo valmista täytettä ja kaikki loput kastikkeen raaka-aineet blenderiin . Sekoita kunnes kastike on täysin tasaista.

      OTA kakku viileästä ja pursota kastiketta joko kakun päälle tai sisälle. Voit jättää kastiketta myös kakun syöntihetkeä varten. Säilytä kastike jääkaapissa, kannellisessa lasipurkissa.

      TEE täytteeseen veitsellä kuvioita, niin saat aikaan kauniita raitoja. Laita kakku pakastimeen.

      ANNA kakun tekeytyä pakastimessa vähintään 2 tuntia tai kunnes se on jähmettynyt kunnolla. Itse teen yleensä raakakakut edellisenä iltana ja annan tekeytyä rauhassa.

      OTA kakku pakastimesta noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

      PS: Voit leikata annosviipaleita jäisestä kakusta käyttämällä terävää, kuumassa vedessä lämmitettyä veistä.

      NAUTI.

    • Easter smoothie trio

      Mokkainen raakasuklaasmoothie, vihreä päärynä-inkiväärismoothie ja mansikkaproteiinismoothie

       

      Kaupan hyllyt ovat taas täyttyneet suklaamunista, käärittyinä kaikkiin sateenkaarenvärisiin kuoriin. Pääsiäinen on tulvillaan suklaata. Ajattelinkin ensin tehdä sinulle pääsiäiseksi uuden raakasuklaareseptin, mutta koska viime viikkoinen reseptini oli suklaata, päätin sen sijaan tehdä raikkaita pääsiäissmoothieita. Rakastan raakasuklaata ja suklaa kuuluu tietysti pääsiäiseeni, mutta niin kuuluvat raakasmoothietkin. Pyhinä yleensä syödään aika raskaasti ja voi olla, että muutama juhlajuomakin nautitaan. Suosittelen siis pientä ravintorikasta kevennystä johonkin väliin päivän aikana. Voisit kokeilla ihanaisia juomia ja vaikkapa aloittaa aamun raikkaasti smoothiella.

       

      Vihersmoothie terästettynä inkiväärillä, havaijin spirulinalla ja gelatinoidulla maca-jauheella

       

      Mutta koska nyt on pääsiäinen, joukosta löytyy myös yksi suklainen smoothie. Tällä kertaa siinä on mukana myös kahvia. Voit käyttää kofeiinitonta, kofeiinillista tai jättää sen kokonaan pois reseptistä. Itse pidän kahvin mausta ja siksi päätin tehdä suklaapirtelöstä mokkaisen version. Gelatinoitu Maca on hellä vatsalle ja toimii muun muassa loistavana adaptogeeninä kehossa. Eli maca rauhoittaa jos keho ja mieli käyvät liian kovilla kierroksilla, sekä piristää jos veto on poissa. Sen lisäksi Macan maku sopii hyvin suklaan rinnalle.

      Kuten aiemmin jo totesin, pääsiäisenä tulee usein syötyä normaalia raskaammin. Siksi valitsin päärynäsmoothieen makupariksi inkiväärin, joka auttaa vatsavaivoissa sekä tehostaa ruoansulatusta. Kolmantena smoothiena tein proteiinipitoisen mansikkasmoothien, joka antaa voimaa ja energiaa. Täyteläisen pehmeä mansikkaherkku piristää pilvisenäkin päivänä ja proteiini antaa pitkäkestoista energiaa. Itse käytin täysin laktoositonta heraproteiini-isolaattia, joka on maustettu luontaisella vadelma aromilla ja luomu vadelmapaloilla sekä makeutettu stevialla. Se siis itsessään tuo smoothieeni kaivattua makeutta. Voit halutessasi käyttää myös maustamatonta Evolution Ion92 proteiinia tai SuperLemonin maustamatonta, idätettyä riisiproteiinia. Laita silloin joukkoon vaikka banaani tai käytä jotain muuta makeuttajaa. Maistele, muokkaa makua ja makeutta tarvittaessa.

       

      Terveellinen raakasmoothie kolmella tavalla

       

      Näiden smoothieiden mukana toivon sinulle rentouttavaa, nautinnollista ja ihanaa pääsiäistä!
      Ulkoillaan ja nautitaan mahtavista herkkuhetkistä sekä yhdessäolosta.

      Suklaista pääsiäisen aikaa,
      Karita

       

       

      MOKKAINEN RAAKASUKLAASMOOTHIE

       

      1 dl cashewpähkinöitä (liota 1/2 tuntia)
      1–2 rkl SuperLemon Cacao powder raakakaakaojauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-powder-400-g.html )
      1 rkl SuperLemon Cacao Nibs raakakaakaonibsejä (http://superlemon.fi/superlemon-cacao-nibs-400-g.html)
      2–3 Medjool-taatelia tai useampi pienempi taateli (mikäli taatelit ovat kuivia, liota pienessä vesimäärässä hetki)
      1 tl luomu pikakahvijauhetta
      1 tl vaniljauutetta
      1/2–1 tl SuperLemon Gelatinized Maca -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-gelatinized-maca-400-g.html)
      1,5–2 dl kookosmaitoa tai vettä
      Jäitä

      Lisää haluamaasi makeuttajaa tarvittaessa.

       

      Valmistus:

      LAITA kaikki raaka-aineet jäitä lukuunottamatta blenderiin.

      SEKOITA kunnes koostumus on kermaisen tasainen.

      LISÄÄ jäät ja sekoita.

      MAISTA ja lisää makeutta tarvittaessa.

      NAUTI.

       

       

      VIHREÄ PÄÄRYNÄ-INKIVÄÄRISMOOTHIE

       

      2 dl kuorittua ja pilkottua kypsää päärynää
      2–3 Medjool-taatelia tai useampi pienempi taateli (jos taatelit ovat kuivia, liota pienessä vesimäärässä hetki) TAI voit käyttää myös vajaan desilitran mulperi-marjoja
      1–2 tl tuoretta pieneksi pilkottua inkivääriä
      2 dl jäistä luomu pinaattia
      1 tl SuperLemon Hawaiian Spirulina -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-hawaiian-spirulina-400-g.html)
      1/2–1 tl SuperLemon Gelatinized Maca -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-gelatinized-maca-400-g.html)
      2 dl kookosmaitoa tai muuta mieleistäsi maitoa

      Lisää haluamaasi makeuttajaa tarvittaessa.

       

      Valmistus:

      LAITA kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita kunnes koostumus on tasainen.

      MAISTA ja lisää makeutta tarvittaessa.

      NAUTI.

       

      MANSIKKA-PROTEIINISMOOTHIE

       

      2–3 dl jäisiä mansikoita
      3 rkl Evolution Ion92 Rasberry heraproteiini-isolaattijauhetta (http://superlemon.fi/evolution-ion92-rasberry-400-g.html )
      1/2–1 tl SuperLemon Gelatinized Maca -jauhetta (http://superlemon.fi/superlemon-gelatinized-maca-400-g.html)
      1/2 tl Bourbon-vaniljaa
      1/2 limen mehu
      2 dl kookosmaitoa tai muuta mieleistäsi nestettä

       

      Valmistus:

      LAITA kaikki raaka-aineet jäitä lukuunottamatta blenderiin ja sekoita tasaiseksi.

      LISÄÄ jäitä tarvittaessa ja sekoita.

      NAUTI.

       

       

       

       

       

       

       

    Tuotteet 46-50 / 60