Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Kesäkurpitsapasta pestokastikkeella kahdelle


Raakaruokaresepti maukkaan kesäkurpitsapastan tekemiseen. Raikkaan ja puhtaan makuinen kesäkurpitsasta valmistettu raakaruokapasta on nopea ja helppo valmistaa. Koska ruokaa ei ole lämmitetty, sisältää se kaikki raaka-aineiden sisältämät terveelliset vitamiinit ja mineraalit. Elimistöä kuona-aineista puhdistava zucchini edistää ruoan sulamista elimistössä ja samalla suojaa suoliston limakalvoja.

VALMISTA pasta kesäkurpitsasta vihanneskuorijalla tai spiraalikuorijalla.

LAITA sivuun odottamaan.


LEIKKAA yrttejä hiukan ja prosessoi kaikki peston raaka-aineet huhmaressa tai monitoimikoneessa.

JÄTÄ pestoon kuitenkin hiukan tekstuuria.


TARKISTA maku ja muokkaa tarvittaessa.


ANNOSTELE lautasille ja laita pestoa sekä lisukkeita päälle.

Mikäli pestoa jää yli, säilyy se jääkaapissa kannellisessa lasipurkissa muutaman päivän.

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 
2 dl basilikan lehtiä (Järvikylän Yrtti)
  • 
1 dl pinjansiemeniä (Punnitse ja Säästä)
  • 
2 valkosipulinkynttä
  • 
3–4 rkl oliiviöljyä (Olivado)
  • 
1 rkl sitruunanmehua
  • 
3-4 rkl ravintohiivaa
  • 
1/2 tl mustapippuria (SantaMaria)
  • 
1/2 tl laadukasta suolaa
  • + kirsikkatomaattia ja raastettua macadamia pähkinää (tai halutessasi parmesaani-juustoa)

 

Maukas kesäkurpitsapasta pestokastikkeella