Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Laventeliraakasuklaa (30–40 konvehtia)


Raakajälkiruokaresepti. Antioksidanttirikas raakasuklaa uudella twistillä. Syötäväksi tarkoitettua kuivattua laventelia voi ostaa erikoiskaupoista ja joidenkin ruokakauppojen maustehyllystä. Laventelin hyvin tunnistettavassa tuoksussa vallitsee rauha ja puhtaus. Ripaus suolaa laventelin seurana tuo suklaaseen maskuliinisen säväyksen.



SULATA raakakaakaomassa ja -voi vesihauteessa.

LISÄÄ loput raaka-aineet kuivattua laventelia lukuunottamatta ja sekoita hyvin. Temperoi suklaa halutessasi.

KAADA suklaa konvehtimuotteihin, silikonisiin kuppikakkuvuokiin tai leivinpaperilla vuoratun pakasterasian pohjalle ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

RIPOTTELE jokaiseen konvehtiin laventelia ja suolaa, kun suklaa on vielä hieman pehmeää. Jos et malta odottaa suklaan jähmettymistä, laventeli ja suola uppoavat suklaaseen. Käytä suolaa ja laventelia maltilla.


  • 125 g raakakaakaomassaa (Cacao Paste)
  • 100 g raakakaakaovoita (Cacao Butter)
  • 2–3 rkl hunajaa tai muuta juoksevaa makeuttajaa
  • 2 rkl vaniljauutetta tai 4 rkl vaniljajauhetta (Punnitse ja Säästä)
  • Ripaus suolaa
  • Kuivattua laventelia

 

Laventeliraakasuklaa

 

Tässä reseptissä käytetyt tuotteet:

PUHDISTAMO RAAKAKAAKAONIBSIT
9,90 €

Loppu varastosta

PUHDISTAMO KAAKAOJAUHE
8,90 €

Loppu varastosta