Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Porkkanakeitto


Resepti kermaisen porkkanakeiton tekemiseen. Tämä ihanan pehmeän makuinen porkkanoista valmistettu keitto on nopea valmistaa.

KUORI ja pilko raaka-aineet. 


LAITA kaikki raaka-aineet ja mausteet tehosekoittimeen (Omega) ja sekoita tasaiseksi.

TARKISTA maku ja koostumus.


SEKOITA kunnes koostumus on kermaisen tasainen.


ANNOSTELE lautasille ja viimeistele tuoreella rakuunalla, kookosmaidolla ja tilkalla avokadoöljyä.

  • 1 punasipuli (Vörlön vihannes)
  • 3 porkkanaa paloiteltuna (Vörlön vihannes)
  • Pieni kourallinen cashewpähkinöitä. Liota vähintään 1 tunti (Punnitse ja Säästä) 

  • TAI 2 dl kookoskermaa (SantaMaria)
  • 
Pieni valkosipulinkynsi. Kuori ja paloittele)
  • 1 rkl tyrnijauhetta (Biokia) 

  • (2 dl vettä jos käytät pähkinöitä)

  • Ripaus laadukasta suolaa

  • 1 rkl neitsyt oliiviöljyä (Olivado)

  • ½ tl currya (SantaMaria)
  • 
½ juustokuminaa (SantaMaria)
  • 
½ tl cayennepippuria
 (SantaMaria)
  • Suolaa

  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • Tuoretta rakuunaa tai muita yrttejä koristeeksi (Järvikylän Yrtti)
  • Loraus neitsytoliiviöljyä tai avokadoöljyä annosten päälle (Olivado)