Porkkanakeitto
Resepti kermaisen porkkanakeiton tekemiseen. Tämä ihanan pehmeän makuinen porkkanoista valmistettu keitto on nopea valmistaa.
KUORI ja pilko raaka-aineet.
LAITA kaikki raaka-aineet ja mausteet tehosekoittimeen (Omega) ja sekoita tasaiseksi.
TARKISTA maku ja koostumus.
SEKOITA kunnes koostumus on kermaisen tasainen.
ANNOSTELE lautasille ja viimeistele tuoreella rakuunalla, kookosmaidolla ja tilkalla avokadoöljyä.
- 1 punasipuli (Vörlön vihannes)
- 3 porkkanaa paloiteltuna (Vörlön vihannes)
- Pieni kourallinen cashewpähkinöitä. Liota vähintään 1 tunti (Punnitse ja Säästä)
- TAI 2 dl kookoskermaa (SantaMaria)
-
Pieni valkosipulinkynsi. Kuori ja paloittele)
- 1 rkl tyrnijauhetta (Biokia)
- (2 dl vettä jos käytät pähkinöitä)
- Ripaus laadukasta suolaa
- 1 rkl neitsyt oliiviöljyä (Olivado)
- ½ tl currya (SantaMaria)
- ½ juustokuminaa (SantaMaria)
- ½ tl cayennepippuria (SantaMaria)
- Suolaa
- 2 tl omenaviinietikkaa
- Tuoretta rakuunaa tai muita yrttejä koristeeksi (Järvikylän Yrtti)
- Loraus neitsytoliiviöljyä tai avokadoöljyä annosten päälle (Olivado)