Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Raakasuklaa marjajauheilla


Helppo resepti raakasuklaan tekemiseen. Erilaisilla marjajauheilla saa helposti mukavan lisämaun raakasuklaaseen. Raakasuklaa sisältää kaikki raakakaakaon sisältämät terveyshyödyt eli muun muassa suuren määrän erilaisia antioksidantteja ja mineraaleja.



PILKO raakakaakaomassa ja raakakaakovoi. 


SULATA ne hellävaraisesti vesihauteessa. Pidä lämpötila koko ajan alle 42 asteessa.

LISÄÄ makeutus ja mausteet.


TEMPEROI suklaa halutessasi.

LUSIKOI muotteihin ja ripottele päälle kuivattuja marjajauheita. 


SIIRRÄ suklaamuotit kylmään, joko jääkaappiin tai hetkeksi pakastimeen. 


Suklaa on parhaimmillaan yön yli levättyään. Voit käyttää myös muita mausteita. Esimerkiksi SantaMarian kardemummaa tai kanelia.


  • 230 g raakakaakaomassaa (Cacao Paste)
  • 140 g raakakaakaovoita (Cacao Butter)
  • 100 g kookospalmusokeria tai muuta mieleistäsi makeuttajaa, esimerkiksi hunajaa (Punnitse ja Säästä) tai 2 rkl lucuma-jauhetta (Lucuma Powder)
  • 1 tl vaniljauutetta (Punnitse ja Säästä)
  • Ripaus laadukasta suolaa
  • + Biokia jauheita (esimerkiksi mustikka, karpalo ja tyrni)

 

Raakasuklaa marjajauheilla



Tässä reseptissä käytetyt tuotteet:

PUHDISTAMO KAAKAOPAPU
9,90 €

Loppu varastosta

PUHDISTAMO RAAKAKAAKAONIBSIT
9,90 €

Loppu varastosta

PUHDISTAMO KAAKAOJAUHE
8,90 €

Loppu varastosta