Mangojäätelö
Karita Tykän raakajälkiruokaresepti. Herkullinen ja terveellinen mangojäätelö, joka on maidoton, munaton, soijaton ja gluteeniton jälkiruoka. Voit myös muokata reseptiä omien mieltymystesi mukaisesti.
KUORI mangot ja paloittele ne kuutioiksi. Laita ne pakkaseen yhdeksi vuorokaudeksi. Voit halutessasi käyttää myös ruokakaupan pakastealtaasta löytyviä mangopalasia.
LAITA mangopalat monitoimikoneeseen.
SEKOITA joukkoon vaniljajauhe ja sitruunamehu.
LISÄÄ joukkoon 1 dl kookosmaitoa.
SEKOITA massa monitoimikoneessa tasaiseksi ja lisää tarvittaessa lisää kookosmaitoa.
JATKA massan sekoittamista niin kauan että
LISÄÄ lopuksi kookosöljy ja sekoita pieni hetki.
LAITA massa erilliseen astiaan ja laita viilentymään pakkaseen.
NAUTI.
- 1(-2) dl luomulaatuista kookosmaitoa (SantaMaria)
- 1 rkl sitruunamehua
- 1/2 l mangoa
- 1 tl vaniljauutetta tai -jauhetta
- Suolaa
- 1 rkl kookosöljyä (Dr. Goerg)
Tässä reseptissä käytetyt tuotteet: