Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

    Punajuurisuklaakakku


    Raakaruokaresepti a'la Karita Tykkä. Herkullinen ja terveellinen punajuurisuklaakakku, joka on maidoton, munaton, soijaton ja gluteeniton jälkiruoka. Voit myös muokata reseptiä omien mieltymystesi mukaisesti.


    Kakku (pohja):

    LIOTA pähkinät vedessä neljän tunnin ajan.

    LAITA pähkinät monitoimikoneeseen ja pyöräytä koneella muutama kierros.

    SEKOITA joukkoon vaahterasiirappi, kivettömät Medjool-taatelit ja rusinat. Pyöräytä muutama kierros lisää.

    LISÄÄ joukkoon punajuuret ja sekoita monitoimikoneella.

    LISÄÄ mukaan raakakaakaojauhe ja kookosraaste sekä sekoita monitoimikoneella. Sekoita massa tasaiseksi lastalla ja pyöräytä hetki lisää monitoimikoneella.

    LISÄÄ psyllium-kuitu mukaan ja sekoita koneella.

    LAITA mukaan vielä suola ja sekoita koneella tasaiseksi.

    LAITA tasainen massa kakkuvuokaan ja painele kevyesti niin että massaan ei jää suuria ilmarakoja.

    LAITA tekeytymään hetkeksi pakkaseen.

    • 5 dl pähkinöitä
    • 2 rkl vaahterasiirappia
    • 6 taatelia (kivettömiä)
    • 2 dl rusinoita
    • 3 punajuurta raastettuna
    • 6 rkl raakakaakaojauhetta (SuperLemon Cacao Powder)
    • 3 dl raastettua kookosta
    • 2 rkl psyllium-kuitua
    • merisuolaa

     

    Suklaakuorrute:

    SULATA raakakaakaovoi vesihauteessa. Pidä lämpö alle 42 asteessa.

    LISÄÄ liotetut cashew-pähkinät, sitruunamehu, jauhettu vanilja, tamari, raakakaakaojauhe, hunaja, vaahterasiirappi ja merisuola.

    SEKOITA tasaiseksi ja kaavi massa reunoilta.

    LISÄÄ ruokalusikallinen vettä ja pyöräytä tasaiseksi.

    PIDÄ monitoimikone pyörimässä ja lisää sulatettu raakakaakaovoi.

    KAAVI massa lastalla tasaiseksi ja laita monitoimikone pyörimään vielä hetkeksi.

    LEVITÄ suklaakuorrutemassa kakkupohjan päälle kakkuvuokaan.

    KORISTELE marjoilla.

    LAITA tekeytymään jääkaappiin.

    • 100 g raakakaakaovoita (SuperLemon Cacao Butter)
    • 2,5 dl cashewpähkinöitä
    • 1-2 tl sitruunamehua
    • 1-2 tl vanilja (jauhettu)
    • 2 tl tamaria
    • 6 rkl raakakaakaojauhetta (SuperLemon Cacao Powder)
    • 2 tl hunajaa
    • 2 rkl vaahterasiirappia
    • ripaus merisuolaa
    • tilkka vettä
    • marjoja koristeluun




    Karita Tykän raakajälkiruokana herkullinen punajuurisuklaakakku





    Tässä reseptissä käytetyt tuotteet:

    RAAKAKAAKAOJAUHE

    Normaali hinta: 12,90 €

    Erikoishinta: 9,03 €

    OSTA KAAKAOVOI

    Normaali hinta: 16,90 €

    Erikoishinta: 11,83 €